Online Culture: Art, Media and Society

Tilburg University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Online Culture: Art, Media and Society е академична бакалавърска програма на английски език в Tilburg University.

Тази програмата те подготвя за успешна кариера в секторите на онлайн и офлайн медиите, или в културни организации, международни компании, правителствени или образователни структури.

Перспективите ти за кариера са много разнообразни. Типичните професии са стратег по онлайн медия, консултант по маркетинг и комуникации, медия и ивент мениджър, културен предприемач, публицист, редактор в културни и образователни учреждения.
В тази уникална програма ти ще изучаваш изразяването на изкуството и културата в модерния свят на масовите медии, блогове, социални медии и онлайн игри. От втората година, ти ще можеш да специализираш един от тези major-а: Art in the Public Sphere, Digital Media or Global Communication. По време на третата година, ти ще се фокусираш върху развитието на практически умения, избирайки една от тези две направления в програмата: Entrepreneurship or Research.

 

Местонахождение: Тилбург, Холандия

Продължителност: 3 години

Специализации: Art in the Public Sphere, Digital Media or Global Communication

Основни предмети: Digital culture and society, Discourse and Media Theory, Knowledge in the digital world

Възможни кариери: стратег по онлайн медия, консултант по маркетинг и комуникации, медия и ивент мениджър, културен предприемач, публицист, редактор в културни и образователни учреждения

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

Logo