Electrical and Electronic Engineering - Sensor Technology

Hanze University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Electrical and Electronic Engineering - Sensor Technology е професионална бакалавърска програма на английски в университета Hanze.

Програмата Electrical and Electronic Engineering - Sensor Technology е класирана като TOP Rated Programme 7 поредни години в класацията Keuzegids (2013-2019), което я нарежда сред най-добрите специалности в Холандия.

Интелигентни градове, интелигентна придвижване, интелигентна индустрия, смарт телефони, интелигентни часовници ... Сензорите и техните данни ни помогат навсякъде, като например в индустрии като здравеопазването, спорта, селското стопанство и енергийния сектор. Те се срещат дори и на места, които не очаквате.

Тази програма по електроинженерство се специализира в разработването на сензори. Учебните занятия се въртят около използването на съществуващите сензори. По време на обучението си вие може да участвате в приложни изследвания за прилагане на сензори за разработване и подобряване на съществуващи уреди, продукти и услуги.

Освен уменията в електроинженерството, роботиката и разработката на сензори, в програмата са включени модули по предприемачество, които ви дават представа за бизнеса и възможност да стартирате собствена компания
 

Местонахождение: Грьонинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Основни предмети: Electronics, Sensor technics and networks, Robotics, Мathematics, Physics

Възможни кариери: технически дизайнер, технически адвайзър, мениджър проекти

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo