European Studies

Zuyd University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.07.2024

Имате ли интерес към културни, политически, исторически и социални аспекти на Европа? Искате ли да общувате свободно на различни европейски езици? Европейските изследвания се фокусират върху по-широк кръг от теми, които са свързани с Европа като комуникация, култура, право, политика, маркетинг и чужди езици.

В наши дни се разширява търсенето на международни работни кадри, както и международните пазари на труд. Все повече хората работят в международна среда и международни компании. За това благоприятстват и свободното говорене на редица европейски езици. Прогрмата по Европеистика е изцяло на английски език и подготвя студентите за международния пазар на труда, както и предлага международно обучение в развиващата се европейска среда. 

В тази програма ще работите в групи по задачи идващи директно от работната среда. Тези задачи включват: изработване на комуникационни стратегии, разработване на планове, организиране на събития и представляване на организации.

Това е перефектната програма, която ще ви подготви за стартиране на успешна кариера в международна работна среда. Основният фокус на четиригодишната програма е  широкият спектър от предмети, свързани с Европа. Това са: комуникации, кутлтура, политика, история, допълнително изучаване на езици.

Местоположение: Маастрихт, Холандия

Продължителност: 4 години

Основни предмети: Communications, Culture, Law, History, Politics, Marketing, Foreign Languages

Възможни кариери: Public affairs manager, Lobbyist, Communication advisor, Public relations manager, Staff member at the European Parliament/House of Representatives/Ministry/Embassy, Spokesperson

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК 

 
Logo