Agricultural Production Chain Management

Van Hall Larenstein University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.07.2024

 

 

Agricultural Production Chain Management е магистърска програма на английски език в университета Van Hall Larenstein UAS

Магистратурата по управление на селскостопанската производствена верига (MSC) е предназначена за специалисти, работещи в компании и организации, занимаващи се със селскостопанско производство, преработка, маркетинг, контрол на качеството и логистика. В селскостопанския сектор заинтересованите страни обикновено се сблъскват със сложни проблеми, които изискват новаторско мислене и нови подходи, т.е. създаване на споделени ценности и свързване на земеделските производители с пазари, подпомагане на селското стопанство или бизнес услуги.

С три уникални специализации в градинарството, горските и животновъдните вериги, Университетът по приложни науки „Van Hall Larenstein“ е готов да подготви учениците за работа в света на добитъка, храните, цветята и горските продукти. От фермата до масата, от тревата до стъкло или от гората до етажа, тази магистърска програма осигурява всички компетенции, необходими за тези, които желаят да започнат бизнес в областта на агро-хранителните продукти или да улеснят развитието на веригата за създаване на стойност в селското стопанство.

Ако сте професионалист по градинарство или животновъдство или горски специалисти в средата на кариерата си с интерес да управлявате бизнес, свързан със селското стопанство, тази програма ще ви подготви за износването на една от най-важните и мощни индустрии в света.

Местоположение: Велп, Холандия
Продължителност: 1 година

Условия за кандидатстване: Може да с свържеш с нашите консултанти ТУК.

Logo