Master in International Supply Chain Management

Rotterdam Business School

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Искате ли да пренесете знанията си за International Supply Chain Management на следващото ниво? Търсите ли да подобрите своите управленски и лидерски умения?

Supply chain manager-a не е капитан само на една конкретна област във веригата на доставки; те са майстори във всички области, включително снабдяване, планиране, транспорт, дистрибуция, складиране, управление на запасите, обслужване на клиенти и стратегическо ръководство. Интензивната програма на Rotterdam Business School е създадена, за да ви предостави знанията и уменията, необходими, за да се превърнете в завършен мениджър на веригата за доставки. Ще участвате в интензивна програма за комбинирано обучение в класната стая, фирмени проекти и самостоятелни проекти.

В тази среда вие ще разширите и задълбочите теоретичните си знания за управлението на веригата за доставки, като същевременно развивате уменията си за управление на проекти и култивирате личните си лидерски способности. В края на програмата ще бъдете експерт във функционалните области на управлението на веригата за доставки и ще бъдете оборудвани с уменията, необходими за управление на веригата за доставки на организация.

Програмата предлага и февруарски прием с краен срок за кандидатстване: 31.12.2022.

Местоположение: Ротердам, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Technology & Innovation in Supply Chains; Strategic Sourcing and Purchasing; Leading & Managing Supply Chains; Operations Management and Manufacturing и други.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo