Horticulture & Business Management

HAS Green Academy (University of Applied Sciences)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

 

 

Horticulture & Business Management е английският вариант на холандската учебна програма Horticulture & Arable Farming. Знаете ли, че Холандия е вторият по големина износител на зеленчуци, цветя и други селскостопански продукти?

Тази програма ще ви запознае със света на растенията и цялата верига от производител до потребител. Ще следвате технически курсове по иновативни техники за отглеждане на зеленчуци, плодове и растения, но също така ще научите за управление и организация, национална и международна търговия, маркетинг и продажби.

Може да изберете между три специализации:

  • Applied Plant Research
  • Global Trade & Business Management
  • Cultivation & Technology

Завършвайки тази програма, излизате от университета с диплома по Bachelor of Science. Horticulture & Business Management, която е на първо място в списъка, когато става въпрос за големи перспективи за кариера. Градинарската индустрия очаква с нетърпение завършилите висше образование от Университета за приложни науки на HAS, а много студенти получават оферти за работа дори преди официално да се дипломират. Те се срещат с бъдещия си работодател по време на обучението си, често по време на стажове или по време на фирмената работа през последната година.

Местонахождение: Хертогенбош, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: Трета година

Основни предмети: Plant Biology, Economics & Business, Marketing & Communication, The Horticulture Sector (Technology, Planning), Cultivation Research, Supply Chain Management, Graduation Specialisations.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo