Composition for Film and Theatre (on Campus or Online)

ArtEZ University of Arts

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Композиция за филм и театър е курс за смели, своенравни композитори. Обичате ли да работите с много свобода и с други артистични дисциплини, като танци и театър? Тогава това е курсът за вас!

Програмата Composition for Film and Theatre е бакалавърска програма на английски език в академията за изкуства ARTEZ. Предлага се изцяло както в кампуса на академията, така и онлайн, което позволява да се изучава от всяка точка на света.

Чрез избираеми предмети, специализация във вашия собствен инструмент, много семинари, знания за студиото и всичко, което трябва да знаете за композирането, ще се превърнете в многостранен и технически квалифициран филмов композитор със собствен звук в продължение на четири години.

След като научите базовите практически и теоретични умения, ще изберете посоката, която искате да поемете в курса. Един от начините да направите това е като изберете специализация, която искате, включително и избираеми предмети от курсовете по джаз и поп или музикален театър. Ако желаете обаче, можете също да погледнете отвъд това и да изберете класове от курсовете по изящно изкуство (BEAR Fine Art) или танци (в Арнем).

Местоположение: Arnhem, online

Продължителност: 4 години

Стаж: по време на 4-тата година

Основни предмети: Film Scoring & production

Възможни кариери: композитро на филмова и театрална музика

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с наш консултант ТУК

Logo