Crossmedia Design

ArtEZ University of Arts

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Crossmedia Design е 4-годишна бакалавърска програма в академията по изкуства ArteZ. Специалността е широкообхватна, интердисциплинарна и обединява развитието на цифровите медии и комуникациите.
 
Crossmedia Design е програма, тясно съобразена с развитието в професията дизайнер (и за предпочитане една крачка пред тях). Тъй като границите между дизайнерските дисциплини продължават да се изместват и размиват, Crossmedia Design е широко базирана програма, в която асимилирате всички аспекти на дизайна, формите на изразяване и медиите. Ще бъдете предизвикани да овладеете този бързо нарастващ спектър от възможности, за да се реализирате в сферата. Това изисква знания, умения и опит, заедно с професионално отношение и отличителен стил.
 
Crossmedia Design включва всички начини за създаване на изображения: фотография, илюстрация, филм, анимация. И ще се научите да комбинирате изображение и типография за всяка платформа - било то книга, приложение или канал, от плакат до обект или публично пространство.
 
По време на обучението си ще получите обща представа за всички аспекти на дизайна и ще работите с вашите инструктори, за да намерите позицията си в професионалната област. Акцентът може да бъде върху взаимодействието, фотографията, движещото се изображение, редактирането, 3D или всеки друг фокус, който изберете.
По време на програмата вашият личен растеж и индивидуалният избор са основен приоритет, но винаги в контекста на света на дизайна като цяло.

Специализации: 

2D (print): books, posters, folders; 3D (spatial): exhibitions, signposting, public space; 4D (time-based): films, animation, websites, apps

Местонахождение: Енсхеде, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: Tретата година

Основни предмети: 

  • Design methods
  • Graphic Design / Typography
  • Photography / Film
  • Illustration / Animation / Motion Graphics
  • Spatial Design / Public Space
  • Interactive Media / Scenario
  • Art Theory

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК

Logo