Светлана Вълкова

Светлана Вълкова

Практическата програма и личният подход в HZ наистина ме впечатлиха. Тук имам възможността да приложа всичките си знания на практика. UNIFY ме подкрепяше по време на целия процес на кандидатстване и също така поддържах контакт със студент, който отговори на всичките ми въпроси.

Кандидатствах за програмата Международен бизнес с фокус върху езиците, тъй като исках да комбинираме и двете. Всички възможности, които ми дава HZ, са изключително ценни за личното и професионалното ми развитие. През първата си година имах шанса да създам HZ Green Office, който насърчава устойчивото развитие.

През лятото работих в Международния офис, където нaучих много за маркетинга и стартирах нашия акаунт в Instagram (@ hz.international). Като част от моята програма аз и още 7 студенти създадохме студентска компания. Всеки от нас идваше от различна държава и в резултат опознах различни култури като тази на Канада, на Кюрасао, на Иран, на Испания. Обменът ми беше в престижния университет Tec de Monterrey в Гуадалахара, Мексико. Всички лекции бяха на испански и имах шанса да се потопя в мексиканската култура и храна. През втория семестър на третата ми година направих моя стаж за TransPerfect, глобалния лидер в езиковите услуги.

Преместих се в Париж, Франция и опознах френския език, култура и кухня! Ценният трудов опит ми помогна с намирането на дипломен стаж в Coca-Cola.

Бих посъветвалa студентите, кандидатстващи в HZ, да бъдат отворени и подготвени за много нови преживявания!

 

Logo