Паолина Ганева

Паолина Ганева

Защо реши да учиш във HZ?

Първия път когато чух за HZ University of Applied Sciences беше по време на експозиция от Unify, където 10 университета бяха представени, и един от моите приятели хареса HZ, както и аз но за жалост тогава програмата за ICT беше само на холандски и се насочих към други университети. Докато дин ден същия мой приятел ми предложи да отида със него на отворени врати във HZ, тогава реших и видях че това наистина е мястото за мен. Като разгледах какво 4-те години предлагат като обучение, като нещото което ме убеди най-много беше проектите които правиш през своето обучение.

Защо реши точно тази програма да следваш?

Избрах тази програма поради моето минало обучение в гимназията, информационни и комуникационни технологии, като исках да продължа моето развитие в тази сфера като отида в HZ.

Кое е най-ценното нещо в твоето обучение?

Най-важната част от моето обучение е че още от първата година аз започнах да имам различни проекти със които мога да практикувам моите знания и да науча повече за реалния свят на професията.

Разкажи ни за твоят стаж и твоя бакалавър?

Моя план за стаж ще бъде някъде където ще пасва най- добре на моя избор на специализация. Едно от нещата които харесах в университета беше това че може изкараш стажа си където ти поискаш, дали ще избереш да се върнеш във твоята държава или да останеш в Холандия, зависи изцяло от теб.

Какъв съвет би дала на студентите, които се записват във HZ?

Моя съвет за бъдещите студенти е не се страхувай от промяната, понякога тя е хубава.

Logo