Artificial Intelligence

Radboud University

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2023

Artificial Intelligence | Student

Artificial Intelligence е двyгодишна магистърска програма на английски език в Radboud University.

Тази магистърска програма за изкуствен интелект в Radboud University има ясно изразен когнитивен фокус, където изчислителното моделиране е централната методология, използвана за разбиране на естествено интелигентни системи, изграждане на изкуствено интелигентни системи и подобряване на взаимодействията между естествени и изкуствени системи. Студентите могат да избират една от две специализации: Cognitive Computing or Intelligent Technology.

Разбирането на биологичния интелект и разработването на изкуствен интелект са силно синергични изследователски начинания. В тази интердисциплинарна специализация вие следвате и двете посоки с фокус върху научните изследвания. Изкуственият интелект е завладяващ и има огромно влияние върху обществото. Всички студенти в областта на изкуствения интелект трябва да са наясно с общественото, етично и правно въздействие на AI. Machine Learning е една от най-известните техники, чрез които се разработват интелигентни системи. Всички студенти по AI са обучени да бъдат академични професионалисти и се нуждаят от академичните и професионални умения и нагласа, които идват с такива позиции. Курсовете за напреднали академични и професионални умения, етика за AI или AI в професионалната област ви предоставят тази информация.

Местоположение: Неймехен, Холандия

Продължителност: 2 години

Специализации: Artificial Intelligence: Cognitive Computing or Artificial Intelligence: Intelligent Technology

Задължителни предмети: Advanced Academic & Professional Skills; Ethics for AI; AI Research Colloquium

Основни предмети: Statistical Machine Learning; Probabilistic Deep Learning; Applied Machine Learning; Machine Learning in Practice; Complex Adaptive Systems; Cognitive Robotics; Neuromorphic Computing; Cognition and Complexity; Neurophilosophy; Theoretical Foundations for Cognitive Agents и други.

Възможност за стаж: Да (втората година)

Възможни кариери: Можеш да продължиш с PhD изследвания в Холандия или в чужбина, или например да работиш за : Институтът за компютърни и информационни науки (ICIS), международно известния Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour и други.

  • PhD researcher on bio-inspired computing
  • PhD researcher on neural decoding/neural information processing
  • PhD researcher on neuromorphic computing
  • Machine learning expert in a software company
  • Company founder for brain-based computer games
  • Hospital-based designer of assistive technology for patients
  • Policy advisor on new developments in neurotechnology
  • Software developer for analysis and online visual displays of brain activity

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo