Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

NHL Stenden University of Applied Sciences

1505736038 NHL Stenden logo ENG blue x3

NHL Stenden University of Applied Sciences се намира в Леуварден, северна Холандия. Освен в тези градове, университета има кампуси в Емен, Мепел, Асен, Гронинген в Холандия и в Южна Африка, Катар, Бали и Тайланд.През 2017 година NHL Hogeschool and Stenden Hogeschool се сляха за да станат един нов университет. Това сливане ще обедини силите на двете институции, нещо, от което ще се възползват всички студенти и партньори.

Какви са промените?

  • Университетът ще стане multi-campus university с градове като: Assen, Emmen, Groningen, Leeuwarden, Meppel, on Terschelling и в Bangkok (Thailand), Denpasar (Indonesia), Doha (Qatar) и Port Alfred (South Africa), като за в бъдеще се очакват и нови локации.
  • Сливането ще създаде огромни и различни бакалавърски, магистърски и Associate степени, както и други курсове.Това ще е от полза за студентите, като им предложи голям избор по време на тяхното обучение, както и неочаквани комбинации и форми на сътрудничество с различни проекти, стажове и международни възможности.
  • С около 25 000 студенти и 2,250 служители в Холандия и в чужбина, новият университет ще бъде по-голям.
  • От избрания си курс, студентите ще работят в различни основни екипи от максимум 24 студента с мулти дисциплинарен подход.
  • Новия университет се състои от 13 академии, които включват свързани програми, обучаващи компании и центрове за знания.
  • Университетът ще подготви студентите да станат компетентни кадри чрез обучение, работа, иноваторство в международен контекст. Grand Tour е един от униканлните начини да се постигне това. По време на този тур студентите могат да открият нови аспекти в международни локации.

Новият университет ще се отличава с три теми :

  • Уникална и нова образователна концепция: Обучение базирано на Design Thinking в съвместното създаване на работна и социалната среда.
  • Три фокусирани области – Vital region, Smart Industry, Service Economy.
  • Мулти-кампусен университет, който има истински международен профил.

Мисията на NHL Stenden е да отключи потенциала на всеки студент. Затова всеки получава персонална подкрепа и много възможности за работа върху индивидуалното си развитие. Също така, университета вярва в практикуването на наученото директно, затова в кампуса има много компании, създадени за практическо обучение на студентите.

Посети сайта на университета ТУК.

Програми:

Бакалавърски програми
Магистърски програми