Content & Media Strategy

NHL Stenden University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

Content & Media Strategy е магистърска програма на английски език в университета NHL Stenden University of Applied Sciences.

Искате ли да научите как медийното съдържание може да допринесе за организациите и техните клиенти? Интересувате ли се от разработването на съдържание и медийни стратегии, които помагат на организациите да постигнат своите комуникационни цели по смислен начин? Искате ли да придобиете магистърска степен, докато го правите? Тази магистратура ви позволява да направите точно това!

NHL Stenden разработи нова магистърска програма, която ви обучава да станете експерт в създаването на съдържание и медиен стратег, който да даде голяма стойност на голямо разнообразие от организации. Това могат да бъдат организации, които създават и / или разпространяват медийно съдържание за постигане на стратегически цели, но също и медийни издатели и медийни агенции, тъй като контекстуалната и медийната стратегии са от значение за всички заинтересовани страни в процеса на комуникация.

Това, което дава най-голяма стойност на програмата е практическият опит и работата в реална среда.

Практиката е включена в планирането и разработването на програмата. Освен гост лектори от водещи компании, в програмата са включени организирани фирмени посещения; например за GroupM, водещата световна компания за управление на медийни инвестиции за медийни агенции и потенциален бъдещ работодател. Студентите работят по реални казуси, като за тази учебна година им е възложена работа по разработване на стратегия за медиите и медиите за Eurosonic Noorderslag. Това е най-големият демонстрационен фестивал в Европа и предлага сцена на европейски артисти от целия европейски континент и отвъд него. 

Местоположение: Леуварден, Холандия

Продължителност: 1 година

Възможна реализация: в различни компании и сектори - стратегически консултантски позиции в медийни издателски компании.
Медийни агенции и др.
 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo