Какво е да си студент в Avans University, най-добрия университет в Холандия за 2019 година?

Съвсем наскоро излязога резултатите от класацията Keuzegids HBO 2019, която оценява всички университети в Холандия. Според тази класация, Avans University of Applied Sciences бе признат за номер едно университет в Холандия за 2019 година. Критериите, които правят класирането в нея са резултатите от Националното Студентско Мнение (Dutch National Student Survey), колко са успешни завършилите от дадена институция и оценка от NVAO, организация за акредитация на университети в Холандия и Белгия. Avans e вече номер една 5та поредна година, което говори за качеството на образованието в университета, което според Keuzegids "съчетава в себе си предимствата едновременно на малка и голяма институция за висше образование". 

Специално за вас, направихме интервю с наша студентка от Avans, Кристин Сергиева, която е и наша посланичка и често може да я видите и в нашия Instagram акаунт.

Защо да посетим Дните на Отворените Врати в Холандия?

Ти си 11 или 12 клас и може би вече си започнал да се замисляш накъде ще се отправиш след това? В случай, че обмисляш кандидатстване в Холандия, те съветваме да сериозно да се замисляш върху посещаването на едно от събитията Дни на Отворените Врати, които се провеждат във всеки университет наесен.

Защо е важно да се посети едно такова събитие?

Посетих Дните на Образованието в Холандия. Какво следва сега?

Вчера приключи холандското ни турне "Дни на Образованието в Холандия", които бяха в София, Стара Загора, Русе, Варна. Благодарим на всички посетители, които отделиха от времето си и дойдоха на събитията - за нас беше чест да посрещнем всеки един от вас. Какво бихме ви посъветвали да направите от сега нататък?

Запазете си час за БЕЗПЛАТНА индивидуална консултация в един от нашите офиси в София и Варна или по скайп, в която ще можем още по-подробно да ви обясним за процеса на кандидатстване, необходимите документи и процедури и живота като студент в Холандия. Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Сезонът за кандидатстване в Холандия вече е активен, имаме първите подадени кандидатури и те съветваме да не отлагаш много дълго този процес, тъй като в Холандия действа правилото "Кой завари, той превари" :)

 

Защо да посетим Дните на Образованието в Холандия тази есен?

Този уикенд, от 13ти октомври започва най-оранжевото образователно събитие тази есен, а именно – Дни на Образованието в Холандия в София, Стара Загора, Русе, Варна. Образованието в чужбина вече не е новост за осведомени кандидат-студенти като теб, предполагаме че си посетил не едно образователно събитие тази есен и е възможно в главата ти да е пълна каша. Ще се опитаме да наведем малко порядък в нея и затова изваждаме най-важното, което трябва да знаеш за Дните на Образованието в Холандия:

Семинар Професии на Бъдещето в град Шумен

Живеем в доста динамичен свят, в който избора на професия става все по-труден. Затова ексклузивно за всички ученици, студенти и родители в Шумен сме подготвили специализиран семинар за кариерно ориентиране. По време на събитието ще научите кои са професиите на бъдещето, как да изберете правилната специалност за вас, кои фактори повлияват на избора, как да решите къде да продължиш образованието си и ще намерите отговор на куп други въпроси.

Събитието е напълно безплатно за всички желаещи и се организира съвместно с Общински младежки съвет на гр. Шумен.

Страница 1 от 37