Какво е да си български студент в Creative Media and Game Technologies в Saxion? Историята на Слави Стоев.

Saxion University of Applied Sciences е един от най-големите университети по приложни науки в Холандия и предлага на своите студенти отлично практически насочено образование. Програмата Creative Media and Game Technologies, която е комбинация между дигитални технологии, гейм дизайн и анимация е много популярна сред международните студенти, включително и сред българите. Представяме ви интервю с наш студент, Слави Стоев, който вече е за 3та година в Saxion и успешно се справя с обучение.

Мотивационното писмо: какви са тънкостите, които трябва да знаем за него?

Сезонът за кандидатстване в Холандия е в разгара си. Мотивационното писмо е един от документите, който повечето университети в Холандия изискват и е много важен критерий за оценяване на кандидатите. Ти обаче нямаш и идея как да започнеш и какво трябва да представлява то. Не се притеснявай, UNIFY, както винаги се притичва на помощ и е тук за да ти разкаже какво трябва да е едно успешно мотивационно писмо.

Уебинар със студенти на Avans University

Искаш да учиш бизнес и мениджмънт, наука за околната среда, финанси или пък индустриално инженерсто, и то в най-добрия университет в Холандия за 2019 година? Тогава трябва да присъстваш на уебинар, създаден от настоящи студенти на Avans University of Applied Sciences за бъдещи кандидат-студенти. Уебинарът ще се състои на 5ти декември, сряда, от 18:00 *българско време.

Регистрирай се от ТУК.

Страница 1 от 40