Header contacts Sofia

СОФИЯ
  +359877770740/+359877778990
  info@unify.bg
  Skype: unify14

Header contacts Varna

ВАРНА
  +359888772779/+359877777651
  info-varna@unify.bg
  Skype: unify14

Xpert Access

За Нас

LOGO PROZRACHNO

Ние сме UNIFY - единственият специализиран консултант за образование в Холандия и официален представител на холандските университети.

Всички консултанти на UNIFY са завършили студенти в Холандия. Това е една от основните ни стратегии и отличителни черти. Всеки един от нас предоставя информация за образованието в Холандия от собствен опит.

Направихме портфолио от наистина подбрани, проверени и доказали се университети. Всяка година кандидатсваме ученици за всички университети в Холандия. С гордост споделяме, че почти нямаме студенти, които да не са били приети в специалността по първото им желание. Работим в много тясно партньорство с университетите, като всеки ден поддържаме взаимен контакт. Даваме най-актуална информация за всяка програма на своите студенти, а на кандидатурите ни се обръща специално внимание. Приоритетно, всички наши ученици получават писмата си за прием в най-кратки срокове. Именно поради тази причина, сме имали случаи, в които получаваме писмата за прием на наши студенти в рамките на 24-48 часа, след подаване на пакета с документи.

team unify

Мисията на UNIFY е да помага на всички бъдещи студенти в Холандия безплатно. Нямаме такси за консултациите, кандидатстването в партньорски университети, подготовката и обработката на документите, редакцията на мотивационното писмо. Както ние казваме, приемът в университет в Холандия е една много малка част от целия път, който трябва да извървите. Един път през непознатото и неизвестното, през който ние можем да вървим до вас и да ви напътстваме. Ние се грижим за нашите студенти, докато не стигнат до входната врата на университета им – помагаме им с информация за квартирите, регистрациите, документите, банковите сметки, дори напътствия какви дрехи са подходящи за холандския климат. Организираме им срещи преди заминаване, така че да се запознаят предварително и да не се чувстват сами.

Фокусирани сме само върху Холандия, обожаваме я, знаем всичко за нея и за Холандските университети, образователната система там, както и безброй студентски трикчета :)

Кой най-добре би могъл да разкаже за живота и образованието в Холандия, ако не някой, който вече е минал по всички стъпки, които предстоят на бъдещите студенти?

Ако сте избрали Холандия за своето висше образование, UNIFY е правилният консултант :) Ние ще обработим и подадем всички документи за вас, без да ви обвързваме с допълнители договори или такси. Това е нашата работа или както ние казваме “От студенти за Студенти”.

 Екипът на UNIFY

 


 

Какво разказват студенти, кандидатствали с помощта на UNIFY?

Boyan Photo

“Целият процес на кандидатстване беше изключително улеснен благодарение на UNIFY. В началото, когато все още не знаех какво искам да уча, бях малко объркан къде точно ми е мястото, но една среща с UNIFY ми помогна да направя решението си, оттам нататък те задвижиха всичко. На всички въпроси, които отправих (а те бяха много), ми отговориха, постоянно получавах полезна информация за различните Фейсбук групи и университети, която наистина улесняваше процеса. Впечатли ме, че правят всичко с търпение, но и с много ентусиазъм. Препоръчвам UNIFY на всеки бъдещ студент, защото са сериозни в работата си, обичат да помагат и правят всичко възможно бъдещите студенти да направят най-добрия избор, да се справят на време с възникналите проблеми. Мога смело да кажа, че хората от UNIFY са не просто консултанти, а приятели в този процес!” - Боян Янчев – Media – NHTV UAS

Fatme Photo

,,UNIFY за мен не бе просто агенцията, чрез която кандидатствах в чужбина, UNIFY бе подкрепата в трудностите, съветника в несигурността и най-вече приятелски протегната ръка за помощ. От първа ръка получих отговор на всичките си въпроси, а те бяха поток от хиляди. Винаги ще им бъда благодарна.” - Фатме Фета, International Business – HZ UAS