Hospitality Management

NHL Stenden University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

 

International Hospitality Management е професионална бакалавърска програма на английски език в университета NHL Stenden University of Applied Sciences. Според класацията на Keuzegids Hbo 2021 , програмата International Hospitality Management е топ на Keuzegids Hbo 2021  в нейната сфера. 

Харесва ти вълнуваща и динамична среда? Способен си да останеш хладнокръвен даже под много голям стрес? Емпатията и лично отношение към сферата на обслужването са нещо естествено за теб? Ако това описва твоята личност и на теб ти е приятно да срещаш хора от целия свят, то програмата International Hospitality Management е за теб!

В програмата по интернационален хотелски мениджмънт в NHL Stenden ще имаш уникалната възможност да работиш с хора от цял свят, каето ще ти помогне да изградиш кариера във всяка държава по света. Още през първата година на обучение ще имаш възможност да практикуваш професията си в хотела, ресторанта, столовата и различните кафенета в NHL Stenden като част от образователната програма. Втората година, ще можеш да избереш отдел в който да управляваш студентите първа година, а в третата ще бъдеш мениджър на един от отделите. Всяка година се организира и така наречения "Industry Fair" в който участват многобройни компании, като много от студентите стажуват в една от тях. 

Какво още може да очакваш от програмата?


• Ще бъдеш студент в една от най-големите школи по хотелиерство в Европа
• Практически опит на мениджърско ниво в Notiz Hotel **** в Леуварден
• Различни специализации: Event Management, Cruise Management, Gastronomy, Food and Beverage Management, Advanced Wine Studie и много други
• Първи акредитиран член на THE-ICE в Холандия

 

Местоположение: Леуварден, Холандия

Продължителност: 4 години

Специализации: Gastronomy (Холандия), Food & Beverage Management (Холандия), Advanced Wine Management (Южна Африка), Lodge Management (Южна Африка), Event Management (всички кампуси), Cruise Management (Холандия), Spa and Health Management (Индонезия и Тайланд), Marketing & Management in Asia (Индонезия и Тайланд)

Стаж: ДА

Възможни кариери: управител на ресторант, управител на хотел, revenue manager, front office manager, eвент и конферентен мениджър и други.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo