Creative Business

NHL Stenden University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

 

Програмата Creative Business в NHL Stenden University of Applied Sciences подготвя всеки един от студентите си за кариера като мениджъри и предприемачи в най-различни творчески  индустрии, като основния фокус е върху областта на медиите и развлеченията. Програмата се фокусира и върху управлението на креативни процеси и екипи от хора. Това съчетава управлението и предприемачеството с творчеството и се фокусира върху текущите (бизнес) тенденции и развития в творческите индустрии. Чрез базирания на конкретни случаи подход за обучение и други образователни методи студентите се стимулират да развият собствена визия и да станат активни креативни бизнес, медийни специалисти.

Тай като медийното потребление  се променя толкова масово и бързо, индустрията се нуждае от професионалисти с най-съвременни познания и опит по отношение на технологични промени, поведение на потребителите и бизнес модели. NHL Stenden предоставя на своите студенти точно това, от което се нуждаят.

Местоположение: Леуварден, Холандия

Продължителност: 4 години/ Възможност за short track 3 години 

Стаж: ДА

Възможна реализация: филмова продукция, телевизионна продукция, реклама, маркетинг, дизайн, бизнес, евент мениджмънт, музикален мениджмънт, публицистика и др. 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo