Тони

Тони

Какво и кога завърши в Холандия?

Здравейте! Аз съм Тони и съм част от екипа на UNIFY. През октомври 2018 година успешно завърших NHL Stenden University of Applied Sciences, със специалност Creative Business.

Защо реши да работиш в Юнифай? Какво те привлече в компанията?

Реших да започна работа в Юнифай, защото дейността на фирмата е много близка до сърцето ми. Като човек, който е минал през целия процес на кандидатсване знам колко трудно може да бъде, ако няма кой да ти помогне.

Какво е да работиш в Юнифай?

Работата в Юнифай е доста динамична и изисква индивидуален подход към всеки ученик. Като човек, който е доста социален, възможността да се срещам с нови хора всеки ден ме прави много щастлива. Освен това имам късмета да работя с прекрасни хора, които правят дните в офиса цветни, дори през зимата. 

Как минава един твой работен ден?

Един мой работен ден обикновено се състои от много срещи, имейли, телефонни обаждания и подготовка на дизайни. Също неизменна част от живота на офиса са моите песни с които поддържам доброто настроение на колегите. Любимата ми част от годината са изложенията ни, когато пътуваме из различни градове в България и можем да се запознаем с всеки един от вас.

С какво се гордееш най-много в твоята работа?

Горда съм, че успяваме да помогнем на толкова много млади хора да сбъднат мечтите си. Не винаги е лесно, но когато ти се обади доволен студент или родител си спомняш защо го правиш. Освен това съм много благодарна на Милена, която ми се довери да работя по дизайните за различни постери, визитки, постове и тн. Много съм щастлива, че имам възможност да се развивам и в тази насока.

Кое е нещото, което те вдъхновява в работата ти?

На 100% хората – екипа, студентите ни, родителите. Благодаря ви!

 

Logo