Коко

Коко

Здравейте! Аз се казвам Коко и съм част от екипа на UNIFY.

През 2021 година завърших бакалавъра си по Туризъм Мениджмънт в университета по приложни науки Саксион в Девентер. Прекарах и 6 месеца на стаж в Ritz-Carlton в Тенерифе където се научих да предлагам най-добрите и персонализирани услуги. Работил съм и като Student Ambassador за две години и затова, консултирането и работата с бъдещи студенти не са ми чужди. Избрах да работя като консултант по образование заради възможността да споделя с вас целия си опит като студент в Холандия. Също така, искам да ви представя безкрайните възможности от обучението в Холандия.

Избрах да започна кариерата си в UNIFY, заради огромният им професионализъм и подход към всеки един студент, но и поради факта, че са единственият официален представител на Холандските университети в България.

Всички колеги са завършили в Холандия и са готови да споделят своя опит при консултирането на всеки бъдещ студент. Всеки един работен ден в UNIFY е динамичен и различен, за което допринасят както екипа, така и всички студенти и родители. Възможността да се срещам и да работя с различни хора, всеки един изискващ индивидуален подход и внимание, ме впечатли и придърпа още повече в UNIFY.

За всички, които не знаят къде да учат или се колебаят дали Холандия е правилният избор - използвайте тази възможност и се пригответе за едно изумително преживяваме.

При необходимост и нужда от помощ, винаги може да се свържете с мен.

До скоро!

 

Logo