Master Tourism Destination Management

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

tdm

Tourism Destination Management е магистърска програма на английски език в университета Breda. Фокусът в тази магистърска програма е върху динамичната и бързоразвиваща се индустрия на туризма, която предлага облага на тези, които развиват бизнес в конкретна дестинация. Въпреки това, свързването на търсенето (туристът) и предлагането (дестинацията) често се оказва нелека задача, заради което позицията на дестинацията става все по важна. Тази магистърска програма е създадена, за да допринесе за това, фокусирайки се върху практиката, перспективите и политиката на туристическия мениджмънт на дестинацията.

Програмата има три етапа: първият е теоритичен, с лекции, вторият се провежда в Aвстралия или Югоизточна Азия, като всеки студент има 3 задания, които трябва да изпълни, а третият е посветен на дипломната работа.
Кариерните възможности след завършването на тази магистратура са няколко: в сферата на политиката и консултирането за развиването на една дестинация, мениджърски позиции в международни компании, изследователски професии към Световната Организация по Туризъм и други.

Награди: Breda е награден от Световната Организация по Туризъм на Обединените Нации със сертификат TedQual, който гарантира топ образование в сферата на туризма и свободното време.

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: Tourism Destination Marketing, International Project Management, Destination Cultural Analysis и други

Възможни кариери: на мениджърски позиции, консултант, в агенции за развиване на стратегии в туризма, изследователски фирми

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo