Master Imagineering

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Imaginering е магистърска програма на английски език в университета Breda University. Imagineering е нов методичен подход, фокусиран на трансформацията на бизнеса, а също така и социалната иновация. Чрез концепции като сътворение, дизайнерско мислене, социална иновация, комплексна теория и социален конструктивизъм , програмата Imagineering е създадена за да открива организационния пейзаж на бизнеса, предлагайки алтернативи за неговата иновация и трансформация.

Създаден като методология на бизнес трансформацията, фокусът в тази програма е върху опит и въображението като двигател за трансформация на традиционната бизнес логика. Програмата е реализирана като сътрудничество между топ лекторите в академичния свят и индустрията от целия свят.

Завършилите магистратурата Imagineering са подготвени за работа на позиции, свързани с иновацията, консултиране относно нови стратегии за бизнес, бизнес иновации, маркетинг и брандиране на бизнеса. Уникалните черти на тази магистратура са лекторите от академичните и комерсиалните среди в сферата на Imagineering, близкото сътрудничесто с международни партньорски университети Innovation-Point (САЩ), University of Sao Paulo Ribeirao Preto& Federal University of Uberlândia (Бразилия) и University of Pretoria (Южна Африка) и приноса на програмата към подобрението на качеството на живот, засягайки теми като устойчиво развитие.

Магистратурата е създадена за студенти с бакалавърски дипломи,( Bachelor in Business Administration (BBA)), в съответната сфера, например, туристически мениджмънт, спортен мениджмънт, мениджмънт на развлекателната индустрия, културен мениджмънт, бизнес мениджмънт и икономика.

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 1 година

Основни предмети: New Business Model, New Organization, New Context, New Consumer, New Tools и други

Условия за кандидатстване: Можеш да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

Logo