Bachelor of Science Tourism

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Bachelor of Science Tourism е академична бакалавърска програма на английски език на университета Breda съвместно с Wageningen University. Програмата обучава кадри, които ще се занимават с изследвания в сферата на туризма след като завършат, а също така подготвя своите студенти за развиването на устойчиви форми на туризъм. Уникалните черти на специалността се крията в това, че университетът има 45 години опит в обучението на студенти в сферата на туризма и развлекателната индустрия, а също така и сертифицирането от Световната Организация по Туризъм на Обединените Нации.

Награди: Breda притежава TedQual сертификат, който гарантира топ образование в сферата на туризма и свободното време. Също така, академията по туризъм на NHTV е получила наградата „Специална Отличителна Черта" от NVAO (Акредитационната Организация на Холандия и Белгия) за модула „Междукултурно обучение, Дълбока Интернационализация". В класацията Nationale Studentenenquкte 2013 (изследване на студентското мнение) програмата се оценява много позитивно.

Местоположение: Бреда и Вагенинген, Холандия

Продължителност: 3 години

Основни предмети: Sociology & Tourism, Ecomomics & Tourism, Environment & Tourism, Tourism, Development & Planning, Cross-Cultural Studies, Principles of Entrepreneurship 

Възможни кариери: в агенции за развиване на стратегии в туризма, на изследователски позиции в консултански фирми

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo