Data Science & Artificial Intelligence

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Изкуственият интелект е явление, което коренно променя начина, по който се определя животът и благосъстоянието ни. Автономно шофиране на автомобили, по-добри диагнози и лечение в здравеопазването, интелигентни енергийни мрежи, подпомаган живот за възрастни хора, устойчиво производство на храни, начинът, по който разпространението на медии стига до нас (персонализиране чрез системи за препоръчване), създаване на игри и потребителски интерфейси (естествен език, гласови асистенти и аватари): всички те са повлияни от бързото нарастване на AI. Виждаме, че много компании и организации вече преминават през тази дигитална трансформация.

В тази бакалавърска програма ще бъдете обучени в сферата на Data Science и AI и ще имате възможност да развиете своите консултантски умения и технологични умения. Game кариерата изисква от вас да имате както широки познания по управление на данни и изкуствен интелект, така и дълбоки умения в избраната от вас област на експертиза, наука за данни, консултации и програмиране.

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: Tретата година (втори семестър)

Основни предмети: 

  • AI & Future markets
  • Project & change management
  • Data Science
  • Mathematics & Statistics
  • Programming in Python
  • Data interface design

Възможни кариери: Data Modeler/Scientist, Data/AI-engineer, Data Visualisation Specialist and a Data Consultant (Digital Transformation Specialist)

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК

Logo