MADtech (MA in Fine Art and Design)

Hanze University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 29.01.2024

 
MADtech (MA in Fine Art and Design) е магистърска програма на английски език в университета Hanze. Тя е част от Minerva Art Academy.
 
Съвременните художници правят странни неща с технологиите. Този факт е една от причините, поради които е възникнала програмата по медии, изкуство, дизайн и технологии в Hanze. За да си представяш, интерпретираш, и променяш човешката интеракция с трансформиращия се свят, ти ще използваш и откриваш различни технологии. Трябва да имаш в предвид, че играта и експериментите са важни аспекти в твоето развитие и ще носят специален отпечатък върху изследванията, които правиш. 
 
В програмата постоянно се търси диалог между различните гледни точки на миналото, настоящето и бъдещето: между изкуството и науката, между стабилни и нестабилни медии, стари и нови технологии, местни и глобални обществени форми. Това става колективно, като всеки споделя своите виждания и идеи, чрез работа в групи и учене един от друг. В същото време, ти ще следваш свой собствен път, затвърдявайки твоите знания и умения и ще се научиш да гледаш от критична гледна точка върху твоята позиция, роля и работа, както и на света около теб.
 
Местонахождение: Гронинген, Холандия
 
Продължителност: 2 години
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.
Logo