Vrije University Amsterdam

3 години продължителност на бакалавърска програма

Основан през 1880

Vrije University Amsterdam

UNIFY е официален представител за България на 20 холандски университета. Vrije University Amsterdam не е част портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия, поради факта, че университета не работи с представителства на университети. Това означава, че има такса от 250лв. за кандидатстване, като всички услуги около кандидатстването на студента са включени към таксата, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване. Таксата за кандидатстване за всеки следващ непартньорски университет е 150лв.

 

За университета:

Врай е университет с високо реноме в сферата на изследователските проекти и науки. За тях развитието на изследователския дух в студентите е много важно. Според оценките на студентите му, университета е на 3то място в Холадния по качество на обучението. В света се нарежду между първите 150 университета.

За университета е много важно да изгражда партньорства с други университети по света, както и да поддържа връзките си с партньорски държави за да може да прaвежда проучвания и наблюдения по теми свързани с целия свят, както и колаборации относно изучаването на икономическото състояние на страните и бъдещи партньорски проекти.

Основните сфери, в които се развива обучението в университета са:

  • Governance for Society
  • Human Health and Life Sciences
  • Connected World
  • Science for Sustainability

Основните ценности на университета се определят като:

  • Oтговорност
  • Прозрачност
  • Лично отношение

За повече информация за програмите предлагани от университета можете да си запишете час за безплатна консултация с наш консултант.

 

За града:

Амстердам е столицата на Нидерландия и най-големият град в държавата. Известна е с множеството си туристически дестинации, нощен живот, галерии и музеи. 

Програми

Artificial Intelligence

Бакалавърска програма

International Business Administration

Бакалавърска програма

Mechanical Engineering

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Изследователски университети

Logo