Кандидатстване в TU Делфт и Tu/E Айндховен

Кандидатстване в TU Делфт и Tu/E Айндховен

Технологичният университет в Айндховен (TU/Е) е изследователски университет, специализиран в инженерните науки и технологии. Технологичният университет в Делфт (TU Delft) е основан през 1842 г. от крал Вилем II от Нидерландия като Кралска академия с цел обучение на инженери и държавни служители. Институцията получава статут на университет през 1986 г. и към момента е най-старият и най-големият технологичен университет в Холандия.

Delft University of Technology и Eindhoven University of Tehcnology не са част портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия, поради факта, че университетите не работят с представителства на университети. Това означава, че има такса от 250лв. за кандидатстване в единия университет, като всички услуги около кандидатстването на студента са включени към таксата, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване. Пакетната такса за кандидатстване в двата университета общо е 450 лв. 

Безспорно една от най-желаните програми е тази по Computer Science. И двата университета предлагат тази програма, която обаче е с ограничен прием, част от Numerus fixus програми. Кандидатстването не е само по документи, има приемни изпити, изисквания за часовете по математика, матури, оценки. Всяка година, ние от UNIFY изпращаме десетки студенти в тези специалности и имаме опит с цялата кандидатура. Процесът е сложен и трябва да се свърши до 15 Януари, когато е и крайният срок за кандидатстване, а резултатите излизат на 15 Април. 

Можеш да се свържеш с наш консултант, за да си направиш безплатна консултация отновно програмите в тези университети. Ще получиш помощ за подаване на целия пакет с документи, съвети какво да правиш, ако нямаш матури по математика или нужните часове, как да си потвърдиш мястото в унвиерситета, как да си запазиш настаняване, как да си отвориш холандска банкова сметка, да платиш таксата, да теглиш кредит, да имаш личен лекар в Холандия и още много други.

Всички Изследователски университети

Logo