Wageningen University

12819 Студенти

3 години продължителност на бакалавърска програма

2889 международни студенти

Wageningen University

UNIFY е официален представител за България на 20 холандски университета. Wagenigen University не е част портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия, поради факта, че университета не работи с представителства на университети. Това означава, че има такса от 250лв. за кандидатстване, като всички услуги около кандидатстването на студента са включени към таксата, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване. Таксата за кандидатстване за всеки следващ непартньорски университет е 150лв.

 

За университета:

Wageningen University  е единствения университет фокусиран върху  сферите здравословна храна и околна среда.Университета работи заедно с правителства и бизнеса, за д аизгради здрави връзки в тези сфери и да предлага възможно най-новата информация в обучението на студентите си.

Важни теми, които засяга обучението в университета са:

  • Климатичните промени
  • Нездравословен начин на живот
  • Проблемите с околната среда
  • Опазване на животинските видове

За повече информация за програмите предлагани от университета можете да си запишете час за безплатна консултация с наш консултант

 

За града:

Вагенинген е град с население от 40 000 в Централна Холандия. Близо една трета от населението са студенти на университета. Затова и градът съответно е приспособен към младите хора със заведения, кафенета, спортни площадки и т.н. Студентите идват от над 150 страни, затова е лесно и да се запознаете с чуждите културни особености.

Програми

Animal Sciences

Бакалавърска програма

Data Science for Food and Health

Магистърска програма

Environmental Sciences

Бакалавърска програма

Marine Sciences

Бакалавърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Изследователски университети

Logo