Wageningen University

12819 Студенти

3 години продължителност на бакалавърска програма

2889 международни студенти

Wageningen University

UNIFY е официален представител за България на 20 холандски университета. Wagenigen University не е част портфолиото на UNIFY - Образование в Холандия, поради факта, че университета не работи с представителства на университети. Това означава, че има такса от 250лв. за кандидатстване, като всички услуги около кандидатстването на студента са включени към таксата, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване. Таксата за кандидатстване за всеки следващ непартньорски университет е 150лв.

 

За университета:

Wageningen University  е единствения университет фокусиран върху  сферите здравословна храна и околна среда.Университета работи заедно с правителства и бизнеса, за д аизгради здрави връзки в тези сфери и да предлага възможно най-новата информация в обучението на студентите си.

Важни теми, които засяга обучението в университета са:

  • Климатичните промени
  • Нездравословен начин на живот
  • Проблемите с околната среда
  • Опазване на животинските видове

За повече информация за програмите предлагани от университета можете да си запишете час за безплатна консултация с наш консултант

 

За града:

Вагенинген е град с население от 40 000 в Централна Холандия. Близо една трета от населението са студенти на университета. Затова и градът съответно е приспособен към младите хора със заведения, кафенета, спортни площадки и т.н. Студентите идват от над 150 страни, затова е лесно и да се запознаете с чуждите културни особености.

Програми

Animal Sciences

Бакалавърска програма

Environmental Science

Бакалавърска програма

Marine Sciences

Бакалавърска програма

Molecular Life Sciences

Магистърска програма

За повече информация НАТИСНИ ТУК.

Всички Изследователски университети

Logo