Psychology

Vrije University Amsterdam

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2022

Защо понякога хората са агресивни в определени ситуации? Как можете да помогнете на някой, който вече не смята, че животът си струва? Гените играят ли роля при Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) или пристрастяването?

Тази бакалавърът програма по психология се фокусира върху пресечната точка между здравето, поведенческите модели и начина на мислене. Как те се различават между хората и как можем да им повлияем? Човешкото поведение във всичките му форми е безкрайно очарователно.

По време на програмата получавате по-задълбочено разбиране за човешкото поведение и как да го промените. Степента ви квалифицира като младши психолог със солидна основа на знания. Придобивате и изследователски умения, като проектиране на различни видове изследвания и анализ на статистически данни. Дали нашето поведение наистина се ръководи от свободната воля - какво мислите?

Програмата по Psychology във Vrije University Amsterdam е класирана на второ място в класацията с програми по психология в холандските университети, според Keuzegids 2021. Програмата е със селекционна процедура Numerus Fixus, което означава, че има квота с ограничени места. Напомняме ви, че крайният срок за кандидатстване е 15 януари 2022.

Местоположение: Амстердам

Продължителност: 3 години

Език на обучение: Английски / Холандски

Кариерни възможности:

  • Junior researcher 
  • Trainer/coach 
  • HR officer
  • Policy advisor

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo