Business Analytics

Vrije University Amsterdam

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

В днешно време всичко се върти около данните. За да вземат правилните решения, организациите имат нужда от хора с експертни умения и с аналитичен подход. По време на бакалавърската програма  Business Analytics ще научиш как да използваш силата на науката за данни, статистика и машинното обучение с цел оптимизиране на бизнес резултатите. Програмата комбинира математика, компютърни науки и бизнес администрация, за да се достигне до иновативни разрешения на проблеми в света на бизнеса. 

Ще изучаваш нужната теория, но и също така ще работиш над предизвикателни проекти в малки групи. Този опит ще ти позволи да развиеш своите комуникационни, консултантски и презентационни умения. Ще присъстваш на лекции от гост лектори от сферата на бизнеса и ще посетиш компании като IBM и Deloitte, за да се докоснеш до потенциалните кариери, от които ще можеш да избираш след обучението си. 

Business Analytics е повече от усвояване на статистически методи и програмни езици. Преподавателите имат за цел да те поставят пред различни казуси от професионалната среда, а твоята задача е да приложиш подходящите методи на прогнозиране и анализиране, за да достигнеш до креативни решения. Тези умения са изключително ценни за потенциалните работодатели и много врати към успешна кариера в Холандия и чужбина се отварят пред теб след завършване на тази програма.

Местоположение: Амстердам

Продължителност: 3 години

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo