Computer Science

Vrije University Amsterdam

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

Информационните технологии са навсякъде и предоставят безброй разнообразни възможности. Компютърните науки са свързани с това как хората взаимодействат с информацията и ролята на компютрите в това отношение. В това число влизат приложения свързани със здравеопазването, информационни системи на градския транспорт, слухови апарати и роботи.

По време на програмата, ти ще научиш да говориш и разбираш езика на компютрите. Ще проучиш логиката, на която се базират компютрите и програмните езици. Също така, как компютърните мрежи споделят информация ефективно и сигурно. Сред изучаваните предмети са: Linear algebra, Software design, Hardware of computers, Web technology, Algorithms, Intelligent systems and Databases.

Лектори от университета и гост лектори от индустрията, както и посещения на компании ще осигурят солидна теоритична основна в комбинация с досег до реалната работна среда. Като студент в програмата Computer Science, ти ще можеш да допринесеш към изключителния свят на Информационните технологии, от самоуправляващи се коли до защитата на важни бази данни. 

Местонахождение: Амстердам, Холандия

Продължителност: 3 години

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo