Biomedical Sciences

Vrije University Amsterdam

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.01.2022

Master's Biomedical Sciences - Vrije Universiteit Amsterdam

Като студент в програмата Biomedical Sciences, ще имаш възможност да подходиш към човешката биология от различни нива: от молекулярно ниво до това на цели популации. Ще научиш не само за анатомията,биохимията и физиологията, но и за имунната система и как всичко това си взимодейства. Ще получиш солидна теоритична база, а и също така ще участваш в практически упражнения от самото начало на програмата. Ще работиш в лаборатория, ще правиш експерименти и ще научиш как да работиш безопасно с микроорганизми. 

Програмата е изцяло на английски език и с причина: изследователите в сферата в световен мащаб комуникират едни с други на английски език и повечето изследвания са публикувани на съответния език. През първата година лектори ще са на разположение да отговарят на всякакви въпроси, които може да имаш относно специфични курсове или всичко свързано с твоето обучение, докато те насочват по време на различни практически задания и групови проекти. 

Програмата ти предоставя с огромен научен опит, включително и 4-месечен стаж като част от научна група през последната година. За стажа можеш да се включиш в настоящо проучване свързано с рак или туберкулоза например.

Местоположение: Амстердам

Продължителност: 3 години

 

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo