Петър

Петър

Здравейте! Аз се казвам Петър и съм част от екипа на Юнифай.

Официално ще завърша бакалавърa ми по Туризъм Мениджмънт в университетът по приложни науки Стенден в Леуварден, Северна Холандия през 2020 година.
Избрах да работя като консултант по образование, заради възможностите да споделя моя опит като студент в Холандия с новите кандидат-студенти и да представя безкрайните възможности и врати, които ти отваря обучението в Холандия.

Избрах да започна моята кариера точно в Юнифай, заради техния професионализъм и подход към всеки един студент, но най-вече поради факта, че те са единственият официален представител на университетите в Холандия. Да бъдеш част от екипа на Юнифай означава да работиш в динамична и мотивираща, но безкрайно приятна атмосфера. Всички колеги са завършили студенти в Холандия и са готови да споделят своя опит при консултирането на всеки бъдещ студент.

Всеки работен ден в Юнифай е различен и интересен, поради възможността да научаваш по нещо ново всеки ден и да подхождаш индивидуално към всеки един студент, в зависимост от неговите образователни интереси и цели. След като успях да опозная колегите и компанията, бих споделил, че съм безкрайно щастлив и горд, че имах възможността да се присъединя и стана част от семейството на Юнифай.

Възможността да работя с млад и амбициран екип, както и да разработвам и развивам индивидуални проекти са само част от нещата, които правят работата ми в Юнифай уникална и вълнуваща. Работата ми като консултант по образование в единственият за България официален представител на Холандските университети ме мотивира и вдъхновява всеки ден да се развивам професионално и да продължавам да споделям своят опит и познания в сферата на холандското образование.             

Logo