Ивайло

Ивайло

Здравейте! Казвам се Ивайло, на 29 години, и съм част от консултантския екип на UNIFY.

Също като Ани, аз съм вторият член от екипа, който не е следвал в Холандия, но пък това се компенсира с дългогодишния ми преподавателски опит в сферата на висшето образование в Англия. През 2014г. завърших бакалавър по научна психология /Psychology BSc/ в Coventry University. Програмата e доста сходна с модела на образование в Холандските изследователски университети. През 2018г. защитих докторска степен по психология и поведенчески науки /PhD in Psychology and Behavioural Sciences/, като през тези 4 години имах възможност да работя по редица проекти с други лектори, да участвам в научни конференции, както и да преподавам почасово в департамента.

Никога не съм очаквал, че ще навляза толкова навътре в академичната среда, но истината е, че изпитвах изключително голямо удовлетворение от това да предавам знание и опит на млади и амбициозни хора. След като завърших докторантурата си започнах работа като асистент лектор в същия университет в Ковънтри, където придобих и официална акредитация по преподаване от Британската Психологична Асоциация (BPS). Точно този опит, който натрупах в академичната сфера на психологията, подбуди интереса ми в приложния сектор на образованието и бизнеса.

 

С течение на времето започнах да разбирам колко всъщност е ценна практиката придобита по време на следването за намиране на работа по специалността след завършване. Това, което ме привлече в UNIFY е тотално различният подход на компанията както към работата, така и към студентите. Ако имах способността да върна времето назад и да науча повече за Холандските университети и програми, с които ние от UNIFY партнираме, вероятно щях да избера подобна специалност в приложен университет, с която да натрупам практичен опит в реална работна среда.  

Всеки работен ден в UNIFY е разнороден и вълнуващ. Високата динамика на работа, възможността да работиш по различни проекти, свободата да реализираш нови идеи, както и разнообразието от услуги, които предлагаме за нашите студенти, са само малка част от енергизиращия и иновативен дух на компанията. Това, което ме вдъхновява най-много и прави работата ми изключително удовлетворителна, е възможността да помагам с опита и знанията си на всички бъдещи студенти, които са на прага да вземат едно от най-важните решения в живота си, а именно какво и къде да учат!

За всички, които все още не сте сигурни дали Холандия е правилният избор или се притеснявате от предизвикателствата, които го съпътстват, не се колебайте да се свържете с нас от UNIFY, а ние от наша страна ще ви помогнем да се впуснете в едно незабравимо и, меко казано, life-changing приключение!

Хубав ден и до нови срещи!

Logo