Leisure and Events Management

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

Leisure and Events Management е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Breda, която подготвя своите студенти за кариера в международната развлекателна индустрия. Те ще станат професионалисти в тази креативна и динамична индустрия. По време на обучението си  ще научат как да създават запомнящи се и значими преживявания, които допринасят за един по-красив свят.
Програмата International Leisure Management е тематично ориентирана, което означава че предмети като икономика, психология, мениджмънт, комуникации и пазарно проучване се преподават заедно с проекти, които са по темата, а не просто като представяне на информация.
По време на стажа и заданието за дипломиране, студентите могат да си изберат едно от следните полета за специализация:

Attraction & Theme Park Management - студентите ще се работят върху изграждането и организацията на всевъзможни места за забавления като музеи, зоопаркове, водни и тематични паркове.

Leisure Management – студентите работят върху концепцията, развитието и мениджмънта на мултифункционалните места или региони с голямо развитие на индустрията.

Event Management – студентите се фокусират върху развитието и организацията на публични и корпоративни събития, конференции, изложения.

Social Innovation - социалната иновация е концепция, според която хора и организации работят заедно за да намерят креативни решения на проблемите.

По време на четвъртата година студентите също могат да изберат специален фокус върху някаква тема. Могат да изберат minor, например като Making Places and Shaping Destinations, Resilient Entrepreneurship, Co-Creating Events & Designing Experiences, Sustainability, Social Responsibility & Professional Identity, Modern Business in a Changing World.

Награди: Breda University е награден от Световната Организация по Туризъм на Обединените Нации със сертификата TedQual, който гарантира най-добро качество на образование в сферата на туризма и развлекателната индустрия. Още повече, International Leisure Management е получила „Специална Отличителна Черта" от NVAO (Акредитационната организация на Холандия и Белгия) за модула си "Imagineering".

Специализации: Attractions & Theme Park Management, International Leisure Management, International Event Management, Social Innovation

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 година

Стаж: третата година във компания в Холандия или в чужбина (около седем месеца)

Основни предмети: Project Management, Leisure basics, Leisure direction, Event Organisation, Imagineering, Marketing and Communication

Възможни кариери: мениджър по управление на театри, спортни центрове, агенции за планиране на събития, сватбени агенции, в обществени структури за развиване на места за свободно време

Условия за кандидатстване: Поради това, че програмата е част от децентрализирана система за кандидатстване, има специфични изисквания. Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo