Classical Music

Hanze University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.03.2024

 
Classical Music е бакалавърска програма на английски език в университета Hanze. Тя е част от  Prince Claus Conservatoire - най-престижната музикална академия в Холандия.
Когато избираш образование в сферата на класическата музика, то ти избираш професия на инструмент или с твоя глас. Може би ти ще станеш оркестров музикант в голям симфоничен оркестър, или в някой от холандските военни ансамбли, или член на професионален хор. Много от студентите избират комбинацията да свирят камерна музика, преподаване в музикално училище или основаването на частна преподавателска практика. Някои от студентите стават солисти на международната сцена. Да бъдеш музикант означава че ще ходиш на турнета и ще трябва да свириш вечерно време и/или през уикендите, когато останалите почиват. Във всеки случай, каквато и кариера да избереш след това, в  Prince Claus Conservatoire ти ще бъдеш обучен да бъдеш гъвкав и добър музикант на високо ниво.
 
По време на обучението, ще имате задължителен стаж в някои от големите музикални оркестри в Холандия като North Netherlands Orchestra, the Royal Military Band “Johan Willem Friso”,  National Travelling Opera или  Националният Радио Хор в Холандия.
 
Местонахождение: Prince Claus Conservatoire, Гронинген, Холандия
 
Продължителност: 4 години
 
Основни предмети: Solfege, Ensembles, Choir, Piano practicum, Harmony
 
Възможна кариера:  музикант в оркестър или солист
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.
Logo