Embedded Systems

Eindhoven University of Technology (TUE)

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 1.05.2023

Можете да откриете вградени системи в много от продуктите, които използваме всекидневно, от телевизори до копирни машини. Комбинацията от компютърни науки (софтуер) и електротехника (хардуер) в тези видове оборудване изисква интегриран подход към процеса на проектиране. Това, от своя страна, изисква нов тип инженер, който има познания както за софтуер, така и за хардуер.

Акцентът на тази магистърска програма е върху проектирането на ефективни и надеждни системи. За да изградите надеждни протоколи за поведението на сложни софтуерни системи, трябва да имате познания за алгоритми, производителност, хардуер и методи за проектиране и документиране. Всички тези теми са обхванати като част от тази програма. Също така се нуждаете от разбиране за променливостта и поддръжката на тези протоколи - аспекти, които са обхванати в задължителния елемент на програмата.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 2 години

Възможна реализация: 

След като завършите магистърската си степен по вградени системи, вие ще притежавате комбинация от научна гледна точка с практически ориентиран подход на инженер. Това ще ви осигури отлична основа за успешна кариера. Многобройните области на приложение на вградените системи ви предоставят широк спектър от възможности за работа. Може да работите в:

  • Индустрия за вградени системи
  • Изследователски лаборатории
  • Университети или образователния сектор
  • Софтуерна индустрия
  • Компании за аутплейсмънт
  • Държавен сектор

Повечето завършили тази програма започват като член на екип, много бързо се развиват в лидер на екип и мениджърски роли. Стартирането на собствен бизнес е друга възможна опция.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo