Industrial Engineering and Management

Fontys Eindhoven University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.06.2022

Industrial Engineering and Management е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Fontys Eindhoven, в която студентите ще научат всичко, което трябва да знаят за човешките ресурси, организациите, технологиите и икономиката във фирмите. Основа на програмата е контактът с реални компании, а също така и работата в екип между студенти. Известно е, че студентите се учат и разбират по-добре теорията, ако в същото време се учат как да използват знанията си в реални ситуации, затова часовете с теория винаги са съпроводени от практически занимания.
Районът Brainport Eindhoven е една прекрасна среда за изучаването на програмата Industrial Engineering and Management. Това е мястото, където най-добрите компании изработват и произвеждат индустриални и потребителски продукти за клиенти от целия свят. Fontys Industrial Engineering & Management предлага различни възможности за практика. Заедно с преподавателите, колегите и мениджърите на външни фирми, студентите получават точните знания , за да могат да разбират хората, организациите, техническото know-how и икономическите принципи, на които се крепят компаниите. Те започват да пишат своето CV с релевантен опит още от първия момент на своята студентска кариера във Fontys – разликата от подобни програми в други университети е, че Fontys предлага теоритично know-how заедно с практически умения, за да имат завършилите програмата по-добри възможности за развитие като предприемачи в сферата.
След завършване студентите получават международна диплома с титла Bachelor of Industrial Engeneering and Management. Студентите на Fontys са обучени как да бъдат експерти в инженерното предприемачество. С уменията и знанията, които са придобили в този университет, студентите могат да си намерят работа като мениджъри или консултанти в големи фирми, които имат производствена практика, а също така в сферата на услугите или местните органи.

Местонахождение: Айндховен, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: третата година (втория семестър) в международна компания

Основни предмети: Logistics, Mathematics, Business Economics, Management & Organization, Programing in C#, Purchasing, Physics и други

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

 

Logo