Ден на университета HZ от Холандия

 

Тази Събота, 6ти Ноември организираме Ден на университет HZ от Холандия! През целия ден ще можете да се срещнете с лектори от всички програми, да присъствате на интерактивни Workshops, да се запознаете с настоящи студенти, които учат там.

Събитието е подходящо за всички, които са си избрали програмата и искат да научат и най-малкия детайл от нея, както и за всички ученици, тепърва искат да разберат към коя програма да се насочат, като получат информация за отделните програми.

UNIFY е официален и ексклузивен представител за България на HZ University of Applied Sciences. Това означава, че всички услуги около кандидатстването на студента са напълно безплатни, включително консултации, подготовка и изпращане на документи към университета, както и съдействие преди заминаване.

През седмицата от 1ви до 5ти Ноември ще ви представяме в социалните мрежи истории на студенти, които учат в университета. Може да следите #takeover в Instagram и Facebook, на студенти, които учат в момента там.

На 6ти Ноември, Събота ще имаме цял ден посветен на университета. Ще имате възможност да посетите лекции на преподаватели по програмите:

За университета:

Университетът по приложни науки HZ се намира в градовете Влисинген и Мидълбург, и има 4500 студенти, 400 от които са международни студенти. Няколко пъти е награден за най-добрият университет по приложни науки  в цяла Холандия. Слоган на университета „където студентите са важни" се прилага на практика през цялото време.

Основните качества на университета са качеството на обучение, условията за лично развитие на всеки студент, взаимно уважение между преподаватели и студенти и добрата професионална ориентация. Целта на университета е да развие у всеки студент способността да се справя с предизикателствата на живота в едно мултикултурно общество. Чрез многогодишни традиции в учебните програми, Вие придобивате знанията и уменията, които ще Ви подготвят към предизвикателствата в кариерата Ви напред.

HZ е разделен на 7 академии и предлага 26 бакалавърски програми, от които 9 на Английски език.

За градовете:

HZ University of Applied Sciences се намира в красивата провинция Зиланд, на Югозападната брегова линия на Холандия в градовете Влисинген и Мидълбърг. Влисинген в известен с пристанището си и Кралските корабостроителници. През пролетно-летния сезон, Влисинген е изключително популярна дестинация за множество местни и чуждестранни туристи, поради факта, че се намира точно на морето. Също, през пролетта и лятото се правят много музикални фестивали на брега, а студентите също често използват плажа да учат за своите изпити. По цялото крайбрежие има множество заведения и хотели, които предлагат възможности за работа на студентите в градчето.  

Класации: 

HZ University of Applied Sciences  вече 11 поредни години попада в ТОП 3 на най-добрите университети по приложни науки в Холандия.

Настаняване:

HZ е единственият университет, който си има собствен кампус, където се настаняват студентите от 1-ви курс. А ето тук може да видите къде живеят студентите:

 

Участвай в реални лекции от университета*:

10:00 - 10:30 Обща презентация на университета
10:30 - 11:00 Презентация Information and Communication Technology (лектор Frans Blauw)
11:00 - 11:30 Презентация International Business (лектор Miss Marieke Polinder, Mr. Ignacio García Sepúlveda)
11:30 - 12:00 Презентация Tourism Management (лектор Mrs. Karin Minderhoud-Beenhouwer)
12:00 - 12:30 Презентация Water Management (лектор Mr. Marcus Braun)
12:30 - 13:00 Презентация Civil Engineering (лектор Mr. Marco Gattо)
13:00 - 13:30 Презентация Industrial Managment & Engineering (Mr. Chris J. Buy)
13:30 - 14:00 Презентация Logistics (лектор Mr. Roy Weeber ) *ще ви трябва достъп до лаптоп, за да участвате в интерактивната лекция и да използвате програмта  www.draw.io 
14:00 - 14:30 Презентация Global Project and Change Management (лектор Mrs. Birgit Dauwe)
14:30 - 15:00 Q&A сесия

 

Може да се регистрирате ТУК. След регистрация ще получите линк за достъп за деня на събитието.

Logo