Master Game Technology

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

sony                            game

Game Technology е магистърска програма на английски език в университета Breda. Тази програма е специално разработена за да предаде на своите студенти уменията и знанията, които са им необходими за да могат да поемат утрешните предизвикателства в индустрията на компютърните игри, а също така и широкия спектър на цифровата медия.

Магистратурата Game Technology обучава своите студенти как да подхождат към нови предизвикателства, използвайки възпроизвеждащия метод или подход (и в индустрията, и на академично ниво) и прилагането на получените знания към проблема. Използвайки този метод, иновацията вече става умение, което подпомага студента- от използването на майсторски техники до ефективно разрешаване на проблеми.

Също като бакалавърската програма Creative Media and Game Technologies, магистърската програма Game Technology има широк спектър от дисциплини. Специално изготвената програма се предлага на всички студенти – от програмисти до художници. И в двата случая се използва силен технически подход, който дава необходимата подготовка на програмистите за да се превърнат в кадри, които ефективно разрешават проблемите в тази индустрията, а на художниците – в още по-добри специалисти.

Тази магистърската програма е акредитирана от NVAO (Акредитационнaта Организация на Холандия и Белгия). Завършващите ще получат степен на квалификация Master of Science (MSc.).

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 1 година

Ограничение в местата: 40

Условия за прием: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo