International Facility Management

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2022

International Facility Management е професионална бакалавърска програма на английски в университета Breda University, която подготвя студентите си за кариера в сферата на организирането на мероприятия.
Организаторът се занимава с успешното планиране на паркирането, кетъринга, охраната, продажбата на билети и търговията на дребно и се грижи за това да има добра комуникация между фирмите, които предлагат тези услуги. Той прави всичко възможно за това гостите да се чустват добре дошли, а участниците да могат да изпълнят добре ролята си. Той знае как да работи с мениджърите, вътрешните и външните клиенти. Заедно с мениджърите, организаторите са в сърцето на организации и структури като хотели, болници, офиси, летища, кетъринг компании, компании за събития и консултантски фирми.

Награди: програмата е наградена за близко сътрудничество с индустрията по управление на съоръжения от холандското правителство и също така е получила акредитация от Международната Асоциация по Управление на Съоръжения (IFMA).

Местоположение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: втората година (около 6 месеца) в Холандия или в чужбина (примерни фирми за стаж – Amgen, Camelot, Shell и други)

Основни предмети: Strategy and Communication, Corporate Real Estate Management, Supply Chain Management и други

Възможни кариери: като мениджър-проектант на съоръжения на обществени сгради, болници, летища, хотели, фирми за организиране на събития, кетъринг компании, охранителни компании.

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo