Creative Media and Game Technologies

Breda University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

 

Creative Media and Game Technologies е професионална бакалавърска програма в университета Breda. Има 4 специализации, от които се избира още в момента на кандидатстване: Programming, Visual ArtDesign and Production и Film and VFX.  Програмата е с практическа насоченост, която се постига благодарение на близкото сътрудничество с индустрията на компютърни игри в напълно оборудваната Game Lab. Националният визитационен комитет на NVAO е оценил качеството на преподаване на програмата като отлично. Академията много добре се е справила със задачата да привлече вдъхновяващи и посветени на студентите си лектори. Установени са ефективна система за мониторинг и добра образователна политика, за да може качеството на програмата да се запази. Студентите оценяват своите лектори като вдъхновяващи и проницателни експерти в областа на компютърните игри.

Награди: Keuzegids HBO Voltijd 2020 (класация за сравнение на образователните институции в Холандия) е поставила тази програма под номер едно в категорията Game Architecture and Design. 

Специализации: Programming, Visual Art, Design and Production, Film & VFX 

Местонахождение: Бреда, Холандия

Продължителност: 4 години

Стаж: Третата / Четвъртата година - 40 седмици продължителност

Учебна такса: 2751 евро на година.

Основни предмети:
- за специалност Programming – Mathematics, C#, Hardware Technology, Game Programming, Graphic Programming, Game Engines, etc.;
- за специалност Visual Art – 3D Modelling, Drawing, Animation, World Building, etc.;
- за специалност Design and Production – Concept Development, Game Design, Game Production, Business Management, Interactive Storytelling etc.

- за специалност Fild and VFX - VFX production, real cinematic and film projects, Unreal Engine, SideFX Houdini

Ограничение в местата!! Консултантите на UNIFY съветват да се кандидатства в ранни срокове! 

Възможни кариери: програмист, дизайнер-художник, продуцент, създател на приложения за смартфони и таблети,  Previz artist, Creature TD, Matte painter, Lighting artis, etc. 

Условия за кандидатстване: Поради това, че програмата е с ограничен прием, може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo