International Communication

Hanze University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

International Communication е магистърска програма на английски език в университета Hanze.
 
Програмата е подходяща за всички, които се интерсуват от специализация в международната корпоративна комуникация, в стратегическото управление на марките или в глобалните връзки с обществеността? Ако искате да развиете кариера като консултант по междукултурна комуникация или имате комуникационни умения и управленски способности и искате да ги развиете допълнително?  Този магистър предоставя отлична разширена база от знания и опит за успешна кариера в широк спектър от глобални комуникационни области.

Направена по най-съвременната образователна концепция, програмата дава много практическа насоченост, като още от ден 1 студентите участват в екипи и работят по комуникационни стратегии. Във всеки един от модулите, студентите упражняват дадена роля в компаниите и упражняват на практика различните модули на комуникационния мениджмънт - упралвение на марки, корпоративен комуникационен консултант и др.

Завършилите тази магистратура развиват компетенции, които се оценяват най-много от работодателите и които са от решаващо значение за ефективното управление на комуникацията. Според изследване на MIC, 80 % от студентите намират работа до 6 месеца след завършване.

 
Местонахождение: Гронинген, Холандия
 
Продължителност: 1.5 години
 
Специализации: Ibternational Research in Reputation Management, Strategic Corporate Communication, International research in Brand Management, Intercultural Communication и др. 
 
Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.
Logo