Business Studies - Interdisciplinary Business Professional

Hanze University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 15.08.2024

Business Studies е интердисциплинарна магистърска програма на английски език в университета Hanze.

Искаш ли да работиш в международен екип с хора от различни среди, в който да допринесеш от твоя опит и креативност, но също така и да вземеш много нови неща за себе си? Можеш ли да мислиш нестандартно, да приемеш нови, вълнуващи предизвикателства и да разрешаваш проблеми в индустрията от всички възможни ъгли? Готов ли си да учиш усилено и да работиш още по-усилено, като използваш твоето практическо и дръзко мислене? Тогава тази магистърска програма по бизнес с практическа насоченост е точно за теб!

Тази магистратура по бизнес е интензивна, новаторска едногодишна международна програма в областта на бизнес изследванията, предназначена за амбициозни студенти, които искат да допринесат със своите идеи в света.

Програмата има четири основни дисциплини - Маркетинг, Управление на човешки ресурси, Мениджмънт и Бизнес § ИТ. Основана е на 3 взаимосвързани модула- приложни изследвания, интердисциплинарни задачи и прокети и развитие на професионалните умения  на студентите. Тези три стълба се основават на мнението, че бъдещият бизнес професионалист трябва да умее да мисли критично, заедно с аналитични умения, за да могат да се справят със сложни въпроси.

Ще допринесете с решения и иновации за световните проблеми, пред които са изправени организациите. Тези проблеми са сложни интердисциплинарни въпроси, които изискват иновативни и разнообразни отговори от кадри, които допринасят към развитието на нашата планета.

Местонахождение: Гронинген, Холандия

Продължителност: 1 година

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo