International Communication

Hanze University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.05.2024

International Communication е професионална бакалавърска програма на английски език в университета Hanze.

Това е една програма за любознателни студенти, които разбират ефектите, които съобщенията и кампаниите имат върху обществото. За тези, които се чувстват комфортно, използвайки съвременни комуникационни технологии и смятат света за свой дом. Програмата обучава своите студенти как да станат професионалисти в областта на комуникацията, които изграждат доверие и които са проактивни, иновативни, креативни, уважавани и отговорни. Звучи предизвикателно, нали? През последните десетилетия модерните методи на общуване превърнаха света в голямо село и непрекъснатото технологично нововъведение промени областта на комуникация с бързи темпове. Това изисква днешните професионалисти в областта на комуникацията да могат да се адаптират в област, която постоянно се движи.
По време на обучението си ще развивате медиийни кампании, ще пишете ПР статии, ще се занимавате с бранд мениджмънт и начинът, поп който междукултурните различия влияят върху разбирането на посланията.

Местонахождение: Гронинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Възможни кариери: Консултант по връзки с обществеността, координатор по комуникациите, консултант по маркетингови комуникации, служител по обществени въпроси, изграждащ стратегии за социални медии, пресцентър и мениджър на събитията

Условия за кандидатстване: Може да се свържете с нашите консултанти ТУК.

Logo