Creative Media and Game Technologies

Hanze University of Applied Sciences

Свържи се с нас

Краен срок за кандидатстване: 01.06.2024

Обичате да играете игри и се интересувате от това какво е необходимо, за да се направи играта, нейния външен вид, механиката й и техническото програмиране? Тогава тази програма е точно за вас. Тази четиригодишна международна специалност в сферата на Game Design ви подготвя да станете дизайнер на компютърни игри и разработчик в gametools.

По време на обучението вие ще работите по дефинирането и популяризирането на концепциите на играта, разбирането на принципите на изкуството на играта, както и разработването на кодове за игра. Докато работите в екип, ще научите как да превърнете концепцията на играта в краен продукт и как да включите крайния потребител в цикъла на развитие. С акцент върху научните изследвания, иновациите, междукултурната комуникация и предприемачеството, Game Design е едновременно програма за обучение на компютърни специалисти и кадри за творческата индустрия.

Местонахождение: Гронинген, Холандия

Продължителност: 4 години

Предмети по време на следването: Programming basics, Digital Design & Concepting, Evaluation, Design Research, Tools и др.

Кариерна реализация: След завършване на тази програма, вие ще имате основните умения и компетенции за работа като дизайнер на игри или разработчик на игри или започнете свой собствен бизнес. Освен това ще можете да работите като мултимедиен дизайнер или разработчик на мултимедия в творческата индустрия.

Условия за кандидатстване: Може да се свържеш с нашите консултанти ТУК.

Logo