Семинар за кариерно ориентиране ще ти помогне да се насочиш към бъдещата си професия

27.09.2018
Семинар за кариерно ориентиране ще ти помогне да се насочиш към бъдещата си професия

Твоите приятели и съученици вече са взели решение за бъдещата си професия – някой иска да стане лекар, друг програмист, а трети ще вземе професията на родителите си и ще стане адвокат , а ти.... Все още не знаеш какъв искаш да станеш или се колебаеш между няколко специалности. Ако това се отнася за теб, то тогава събитието ни “Семинар за кариерно ориентиране” е точно за теб!

Забелязахме, че със всяка година на кандидат-студентите им е все по-трудно да вземат решение за бъдещата си професия. В днешния свят съществуват десетки хиляди професии, а с развитието на технологиите някои професии изчезват, а на тяхно място се появяват нови. Чустваш се объркан. Ще те успокоим в този случай – това чуство е съвсем нормално за хора на твоята възраст, имайки предвид объркания свят, в който живеем и хилядите възможности за развитие, които са пред теб. Специално за теб, създадохме този семинар, чиято цел е да улесни избора ти на професия.

Защо да посетя Семинарът за Кариерно Ориентиране, организиран от UNIFY?

• Обещаваме супер забавна програма, в която няма да скучаеш :)

• Много опитен лектор, който ще ти разкаже много за професиите и бизнесът от своя гледна точка и опит – г-н Франс де Йонг, преподавател в един от най престижните университети в Холандия и съдружник в няколко международни компании

• Ценна информация за различните професии и тяхното развитие в Холандия и света, която не можеш да научиш от нито едно друго място


Семинарът е подходящ и за кандидат-студенти, които вече са се ориентирали - винаги е полезно да чуеш странично мнение и да провериш отново дали си направил правилния избор за теб!

Събитието изисква предварителна регистрация, а местата се изчерпват бързо!

Ще те очакваме на 12ти октомври в София, мол Парадайс, ет. 3, от 09:00 до 13:00, за да се насочим заедно към твоята бъдеща професия!

Logo