HZ University: Онлайн Среща с Кандидат-студенти

22.11.2022
HZ University: Онлайн Среща с Кандидат-студенти

Понеделник, 5ти Декември от 19:00 до 21:00 организираме Ден на университетa HZ от Холандия! Tова събитие ще ви даде възможността да се срещнете с лектори от най-добрите програми на университета, да присъствате на интерактивни Workshops, да се запознаете с настоящи студенти, които учат там.

Събитието е подходящо за всички, които са си избрали програмата и искат да научат и най-малкия детайл от нея, както и за всички ученици, тепърва искат да разберат към коя програма да се насочат, като получат информация за отделните програми.

През седмицата от 1ви до 5ти Декември ще ви представяме в социалните мрежи истории на български студенти, които учат в университета =>> Може да следите техния #takeover в Instagram.

ПРОГРАМА:

19:00 - 19:45 Откриване и представяне на университета
19:45 - 20:45

Представяне на най-добрите програми на университета (класирани за най-добри за цяла Нидерландия) от български студенти, които ги изучават: 

20:45 - 21:00 Време за въпроси към група от настоящи български студенти в университета за кандидатстване, настаняване, студентски живот и др.

За университета:

Университетът по приложни науки HZ се намира в градовете Влисинген и Мидълбург, и има 4500 студенти, 400 от които са международни студенти. Няколко пъти е награден за най-добрият университет по приложни науки  в цяла Холандия. Слоган на университета „където студентите са важни" се прилага на практика през цялото време.

За градовете:

HZ University of Applied Sciences се намира в красивата провинция Зиланд, на Югозападната брегова линия на Холандия в градовете Влисинген и Мидълбърг. Влисинген в известен с пристанището си и Кралските корабостроителници. През пролетно-летния сезон, Влисинген е изключително популярна дестинация за множество местни и чуждестранни туристи, поради факта, че се намира точно на морето. Също, през пролетта и лятото се правят много музикални фестивали на брега, а студентите също често използват плажа да учат за своите изпити. По цялото крайбрежие има множество заведения и хотели, които предлагат възможности за работа на студентите в градчето.  

Класации: 

HZ University of Applied Sciences  вече 12 поредни години попада в ТОП 3 на най-добрите университети по приложни науки в Холандия.

Настаняване:

HZ е единственият университет, който си има собствен кампус, където се настаняват студентите от 1-ви курс. А ето тук може да видите къде живеят студентите:

РЕГИСТРАЦИЯ ТУК!

Регистрирайте се, за да получите достъп до събитието.

Logo