Кариерен тест

 

elemark

Искаш да си сигурен, че си направил правилният избор на специалност? А може би даже още не знаеш каква специалност да избереш?
В такава ситуация, родителите или учениците най-често ни питат за кариерни тестове за ориентация и избор на специалност в университет. 
 
UNIFY вече не предлага кариерни тестове, поради фактът, че установихме, че резутатите не винаги решават проблемите на учениците и не им дават задоволяващи отговори. Простата причина е, че когато ученикът не е наясно със себе си, със силните си страни, с талантите и компетенциите си, с желанията си, той дава много неясни отговори, които в 99.9 % от случаите го обърват още повече, вместо да  му помогнат.  
 
Професионалните тестове, които се предлагат на пазара са много праволинейни и ако изберем, юе харесваме животните, ни насочват към програми и специалности с тази насока, ако кажем, че харесваме да спортуваме, веднага ни препращат към спортни програми. Ние вярваме, че нашите уюеници заслужават много повече от това и процесът на избор на сфера и професия за цял живот е нещо доста по-важно и ни трябват в такъв момент добри специалисти и кариерни експерти, а не компютърни тестове... 
 
Затова, в UNIFY работим с методът наречен Кариерен Компас и предлагаме Кариерни семинари, Кариерен Курс или Индивидуални Кариерни Консултации, на които се работи със специалисти в областта и резултатите за гарантирани. 
 

Какъв метод на кариерно ориентиране и консултиране използваме?

Методът е създаден от нас и се нарича "Кариерен Компас" (прочетете повече за него тук).


Възможности за обучителни семинари, курсове и индивидуални консултации:

yes Онлайн Кариерни Семинари по Кариерен Компас

yes Групов Кариерен Курс на живо в София

yes Индивидуална Кариерна Консултация от Милена Генчева


Прочетете още:

За кого е подходящо?

Кои са Кариерните експерти?

Защо е важно да направим правилен избор?

 

 

 

Logo