Кариерен тест

 

elemark

Искаш да си сигурен, че си направил правилният избор на специалност? А може би даже още не знаеш каква специалност да избереш?
 
Направи си тест за избор на специалност и разбери повече за себе си, силните и слабите си страни, талантите и компетенциите си, опознай себе си.
 
Професионалните тестове, които ви предлагаме са лесни и бързи и се признават от всички холандски университети. Получаваш пълен ориентационен профил заедно с подробен доклад, които можеш да представиш в университета в случай, че ти потрябва. Представителят за България и наш партньор прави тестовете на български език. Тъй като системата на тестовете е онлайн няма нужда да идваш в офиса ни, за да си направиш теста, а само да се регистрираш и ще получиш личен достъп с парола и потребителско име. Цената на един кариерен тест е 90 лева.
Кариерните тестове, които използваме са специализирани за Холандия и дори са задължителна част от образователната система в Холандия. Всички ученици, които завършват своето средно образование в училище в Холандия трябва да направят съответния кариерен тест. 
 
Ако си заинтересован, е необходимо да ни изпратиш съобщение на info@unify.bg или info-varna@unify.bg за това, че искаш да си направиш кариерен тест.

 

 

 

Logo