Семинари за Кариерно Ориентиране (99-396 лв)

 

Онлайн Семинари 2024 Кариерен Компас:

(Подходящи за ученици от 10-12 клас, на които им предстои да изберат какво да учат в университет и бъдеща професионална ориентация.)

enlightenedКариерен Компас Част 1 Go Find Yourself"“: Първият компонент включва в себе си намирането на отговорите най-ключовия въпрос, които всеки ученик трябва да си отговори: "Кой съм аз?". В частта "Кой съм аз?" правим тестове и въпросници за определяне на интересите, личностния тип, открояваме силните и слабите ни страни, както и уменията и талантите на всеки.
enlightenedКариерен Компас Част 2 "Discovering Your Desires"Във втората част на компаса работим в намирането на отговор на въпроса: "Какво искам?". Определяме личната мисия, визия и ценностите на всеки ученик. За целта използваме много коучинг инструменти, групови и индивидуални упражнения и ролеви игри.
enlightenedКариерен Компас Част 3 "Mapping Your Future": Третият компонент ни помага да си отговорим на въпроса "Какви са възможностите?". В тази сесия разглеждаме различните професии, предимствата и недостатъците на всяка една от тях, възможностите за реализация след различните специалности и анализираме до колко всяка от тях е подходяща за нас и футуристично разглеждаме нуждите в бъдеще. 
enlightenedКариерен Компас Част 4 "Unlock Your Potential": Четвъртият и последен компонент ни помага, след като сме разбрали кои сме ние и какво искаме, да разберем как да станем по-добри и "Как да го постигна?". Главните теми тук са проактивността, умението да вземеме решения, мотивацията ни, формулирането на целите, изготвянето на план за действие и разбира се, реализирането му. 

 

Предстоящи Дати ЕСЕН 2023:

Семинар 1 "Go Find Yourself": 07.10.2023 (събота), 10-12:00 часа, Цена: 99 лв.
Семинар 2 "Discovering Your Desires": 14.10.2023 (събота), 10-12:00 часа, Цена: 99 лв.
Семинар 3 "Mapping Your Future": 21.10.2023 (събота), 10-12:00 часа, Цена: 99 лв.
Семинар 4 "Unlock Your Potential": 28.10.2023 (събота), 10-12:00 часа, Цена: 99 лв.


Промо Пакети:

Маратон Себеопознаване (Част 1 и 2): при записване на част 1 и 2 в пакет, част 2 е на 50% и общата сума е 149 лв., вместо 198 лв. (спестяваш 49 лв.)
Маратон Кариерен Компас (Части 1, 2, 3, 4): при записване на 4-те семинара в пакет, получаваш част 3 на 50%, а част 4 безплатно и общата стойност е 249 лв., вместо 396 лв. (спестяваш 147 лв.)

 

Регистрация

 

Какъв метод на кариерно ориентиране и консултиране използваме?

Методът е създаден от нас и се нарича "Кариерен Компас" (прочетете повече за него тук).

Методът "Кариерен Компас"

 

Кои са Кариерните експерти, водещи на семинарите?

Милена Генчева има над 10 години опит в сферата на кариерното ориентиране и образованието в чужбина. Консултирала е над 1000 ученика, на които е помогнала да направят правилния избор на специалност и университет. Нейна мисия е да направи процеса на избор на професия вълнуващ и интересен, а учениците да са вдъхновени и успешни.

По време на работата си като кариерен консултант, разработва авторски метод, който комбинира най-добрите похвати на кариерното ориентиране, кариерното консултиране и кариерния коучинг в един модел, наречен "Кариерен компас“, който дава възможност на учениците и бъдещите кандидат-студенти да открият парченцата от пъзела им и да съставят своя кариерна карта.

Милена Генчева е професионален консултант, експерт в кариерното ориентиране,  акредитиран кариерен коуч и обучител. Използва иновативни похвати и методи, които е придобила от образованието си в Холандия, както и от редица международни обучения и не на последно място практическа работа с ученици и студенти. Според нея, индивидуалният подход към всеки ученик и неговите силни качества, е ключът към разковничето на въпроса "Коя е най-подходящата специалност?".

 


Други Опции за Кариерно Ориентиране:

 

yes Групов Кариерен Курс на живо в София

В малка група до 6  човека с индивидуален подход към всеки ученик се работи по Кариерния Компас, като включва Кариерен Компас част 1, 2, 3 и 4. 

Цена: 596 лв. При записване до 25.09.2023 – 449 лв. (Спестяваш 147 лв.)

 

yes Индивидуална Кариерна Консултация от Милена Генчева

Цена: 149 лв. За всички, които са минали през семинарите и 4-те части на Кариерния Компас, промоционална цена: 99 лв. (Спестяваш 50 лв.)

 

 


Прочетете още:

Какво означава Кариерно Ориентиране?

За кого е подходящо?

Кои са Кариерните експерти, водещи на семинарите?

Защо е важно да направим правилен избор?

 

Регистрация

Logo