Седмица на университета AVANS от Нидерландия

В поредицата ни от седмици, посветени на най-добрите университети в Нидерландия, следва да ви представим и университета AVANS University of Applied Sciences – класиран за най-добър университет по приложни науки в Холандия за осма поредна година според класацията KEUZEGIDS както и за най-много TOП ранкирани програми според класацията Elsevier.

UNIFY е официален представител на Холандските университети за България и процедурата по кандидатстване и прием е безплатна!

Университетът AVANS се намира в Бреда, Южна Холандия и има над 31 000 студенти, от 80 различни държави. Партнира с над 250 други висши училища от цял свят, както и има изключително силни позиции в Азия, където студентите, които желаят, могат да изкарат задължителния си стаж. AVANS предлага бакалавърски и магистърски програми на английски език, като най-популярната е International Business, която е класирана и като TOP rated програма по бизнес за Холандия. Университетът е горд с призванието си за най-добър, "голям университет по приложни науки в Холандия". Всяка година, Холандският Изследователски Център за Висше Образование проучва качество на образованието в институциите и след това публикува своя анализ в списанието „Full-time Higher Professional Education Options Guide", където международните програми на Avans са изброени като едни от най-добрите в страната през 2012.

Ако обмисляте да изучавате бизнес, искате да учите чужди езици и да разберете какви специализции предлага университета AVANS, какви стажове можете да изкарате, както и къде се реализират студентите след като завършат и какви качества са ви необходими, за да сте добър и успешен студент, може да се включите в семинара, посветен на AVANS, който ще се проведе Петък, 27ми Август от 16 часам, Online в платформата Zoom. Ще получитe линк за достъп, веднага след като се регисгтрирате.

Освен програмите си по International Business, в Avans UAS можеш да изучаваш: Finance & ControlEnvironmental Science For Sustainable Energy and Technology;Industrial Engineering and Management 

Следете постовете ни на нашата Facebook страница, където ще представим най-важната информация за университета и нашия Instagram, в който ще имаме #takeover от Йоана, която ще ни покаже своята студентска история и ще ни разкаже повече за програмата си. 

Петък, от 16ч. ще има онлайн семинар за универсигтета, заедно със студентката Ана-Мария, която ще ни разкаже за това какво е учиш Бизнес, как го е избрала, защо точно в Аванс и в какви фирми вече е стажувала.

Семинарът е напълно безплатен. Регистрацията е задължителна.

След като се регистрирате, ще получите линк, на който ще може да гледате презентацията на живо. 

Logo