AVANS University of Applied Sciences отново е обявен за номер 1!

07.10.2021
AVANS University of Applied Sciences отново е обявен за номер 1!

За десети път от 12 години насам, Avans University of Applied Sciences зае първото място в списъка на най -добрите големи университети за приложни науки в Keuzegids hbo (ръководство за възможности за висше професионално образование) в Холандия.

Keuzegids е независимо ръководство, което оценява и сравнява качеството на всички учебни програми. Целта на Keuzegids е да предостави подходяща информация на бъдещите студенти, за да им позволи да направят информиран избор.

Всъщност Avans получи по -висок резултат от миналата година, което означава, че е малко по-напред от номер 2 в класацията, което място се заема от университет Windesheim. 

За победителя Keuzegids заявява: „Avans се откроява в доста области: учебни програми за право и администрация, икономика и бизнес, поведение и общество, здравеопазване, наука и информационни технологии.

Филип Раец, председател на Изпълнителния съвет, е доволен: „Какъв голям комплимент от нашите студенти. Във времена, когато пандемията на коронавирус създава големи предизвикателства и промени в образованието, виждаме, че те все още ценят високо нашите лектори и нашето образование. Това говор за гъвкавостта и устойчивостта на Avans, както и на нашите студенти.






Logo