Месец на холандските университети - 15 гост лекции за кандидат-студенти

Искаш да учиш в чужбина? А може би Холандия е твоя избор за дестинация за образование в чужбина?

През целия месец ще имате възможност да се срещнете с над 15 холандски преподаватели и да усетите холандската атмосфера и методите им на преподаване. Те ще приготвят специално за всички интерактивни семинари, лекции, workshops, разрешаване на реални Case studies. След участието ще получите и сертификат, който може да бъде използван при кандидатстване в университета след това. 

Освен срещи с холандски преподаватели, ще имате възможност да се срещнете и с български студенти, които учат в холандските университети. Кой по-добре от тях може да ви даде информация за програмата, живота в града, как са си намерили настаняване и отговор на още куп въпроси, които ви вълнуват.


enlightenedСтартираме на 3ти Декември, Петък от 14:00ч. с най-добрият университет по приложни науки в Холандия, през последните 10 години: Avans University of Applied Sciences.

ПРОГРАМА:

14.00 – 14.45 Workshop:  International Business Breda
14:45 – 15:30 Workshop: Environmental Science For Sustainable Energy and Technology & 
14:45 – 15:30 Workshop: International Business ‘s-Hertogenbosch
15:30 – 16:15  Workshop: Industrial Engineering & Management
15:30 – 16:15 Workshop: Finance & Control

РЕГИСТРАЦИЯ


enlightened На 7ми Декември, Вторник от 19:00ч. ще може да се включите в Уебинар на университета Hanze University of Applied Sciences: Дизайн или Гейм Дизайн - какво да избереш?

По време на уебинара ще разберете какви са разликите между програмите Design и Creative Media & Game Technologies; какъв е профилът на успешния кандидат за всяка една от програмите; какви са условията за кандидатстване; каква е процедурата по селекция и прием; разкази на преподаватели и студенти от двете специалности. 

ПРОГРАМА

Дизайн или Гейм Дизайн - какво да избереш - Уебинар на университета Hanze, 7ми Декември, Вторник от 19:00ч.

19:00 - 19:15  Откриване и представяне на университета Hanze University of Applied Sciences и съвместната работа с UNIFY
Милена Генчева, основател на UNIFY и  Ekaterina Gurchenkova, International Account Manager, Hanze University 
19:15 – 19:45  Creative Media & Game Technologies - Nick Lumatalale, Senior Lecturer and admissions
- представяне на новостите в програмата;
- процес по кандидатстване и прием, Personality test;
- Q&A Сесия;
19:45 – 20:15 Design 
- структура на програмата;
- процедура по прием - портфолио, допълнителни задачи
- разказ на студент и в двете програми - Даниел Дамев;
20:15 – 20:30 Въпроси и отговори

РЕГИСТРАЦИЯ

 


enlightened Продължаваме на 14ти Декември, Вторник от 16:00ч. със следващия университет, който попада в ТОП 3 на универсигтетите в Холандия, а именно Windesheim University of Applied Sciences. Програмите му по International Business и Global Project & Change Management са водещи в своята сфера. 

РЕГИСТРАЦИЯ

 


enlightened 18ти Декември, Събота от 10:00ч. сме подготвили ден на университета Breda University of Applied Sciences. UNIFY е ексклузивен представител на университета и специално за всички, сме подготвили няколко лекции и срещи със студенти, които учат или са завършили програмите в университета.  

Очаквайте подробната програма допълнително.

РЕГИСТРАЦИЯ


 

Събитията са напълно безплатни, като е нужна само регистрация предварително, за да получите линк за достъп. С този линк ще може да посетите всички събития! Добре дошли са и ваши приятели, роднини, които се интересуват от образованието в Холандия. Подходящи са за ученици от всеки клас, за всички, които искат да продължат да учат в чужбина и да разберат защо Холандия е ТОП дестинация за бъдещи студенти.

 

Logo